EtusivuVaraosatTurboahtimet

Turboahtimet nopeasti ja edullisesti

Turboahdin mielessä? Palvelemme sinua sekä henkilö- ja pakettiautojen että raskaamman puolen turboissa.

Tammer Dieselin toimipisteet tarjoavat sinulle turboahtimet ja niiden varaosat. Olemme toimineet pitkään Turbotekniikka Oy:n jälleenmyyjänä. Tämän yhteistyön avulla varmistamme tuotteiden hyvän saatavuuden sekä edulliset hinnat. Meiltä ostetuilla turboahtimilla taataan moottorin toimivuus, kuten autovalmistaja on sen suunnitellut. Kauttamme löydät kaikkien kokoluokkien ja käyttötarkoitusten mukaiset ahtimet. Hallitsemme hyvin henkilöautojen, veneiden, raskaan kaluton ja teollisuuden tarpeet. Merkkivalikoimamme sisältää mm. Garrett, Holset, Borg Warner, KKK- ja Schwitzer -turboahtimia. Toimitamme myös Toyotan, Mitsubishin ja IHI:n ahtimia ja niiden varaosia. Kun turboahdin on tarpeen, käänny meidän puoleemme!

Kauttamme on saatavilla myös turbojen tiivisteen, V-pantaliittimet 4″ asti sekä lämpötuotteet, kuten turbohuput ja -nauhat.

Kaikki tomipisteemme myyvät uusia ja vaihtoahtimia. Autojen turbohuollot suoritetaan lähimmässä Tammer Diesel autohuollossa.

Henkilö- ja pakettiautojen turboahtimet

Moottoritekniikka kehittyy nykyään erittäin nopeasti. Tämä asettaa ahtimille erittäin suuret vaatimukset. Turboahtimen ohjauslaitteiden on toimittava oikein, jotta moottorilla päästään valmistajan asettamiin päästö- ja teholupauksiin. Tästä syystä melkein kaikissa diesel-/bensiiniautoissa on turboahdin, joka vaatii myös huoltoa.

Autohuoltomme diagnosoi ahtimesi kunnon ja tekee tarvittavat toimenpiteet luottettavasti. Ahtimien huollon yhteydessä tulee tarkistaa myös siihen liittyvä ohjausventtiilit ja niiden toiminta. Nämä ohjauslaitteet tulee aina huomioida turbohuollon yhteydessä. Auton ahto-ongelmat voivat johtua ohjauslaitteiden toimimattomuudesta.

Kun turboahdin vaihdetaan, on aina varmistuttava, että voitelulinja on kunnossa. Esimerkkinä on VAG-konsernin eräät moottorityypit, joiden öljylinja karstottuu umpeen. Huom. varmista aina voitelun toimivuus ja uuden ahtimen esivoitelu ennen käyttöönottoa. Tarkista myös muut vaihdettavat osat ahtimen vaihdon yhteydessä takuun varmistamiseksi.

Raskaat turbot

Raskaan kaluston ahtimen saatavuus tai muun ratkaisun nopea löytyminen on erittäin tärkeää ammattiasiakkaalle. Toimitamme nopeasti kaikenikäiset ahtimet uudesta kuorma-autosta museotyökoneeseen asti. Myymme ahtimia mm. Volvo, Scania, Caterpillar, Acgo ja Cummins -moottoreihin sekä moniin muihin merkkeihin. Tarvittaessa huoltomiehemme avustaa komponenttien vaihtamisessa. Korjaamme myös turboja Tampereella. Raskaampien turbojen korjaus on usein taloudellisempi ratkaisu kuin uusi turbo.

Ohje turbotiedustelulle

Oletko kiinnostunut turboahtimesta? Mainitse tiedustelussa tarkat tiedot ajoneuvosta ja turboahtimen tyyppikilvestä, jotta voimme palvella sinua nopeasti.

Joensuussa turbot toimittaa Joensuun moottorikoneistamo.

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste