Webasto tuo mukavuutta autoiluun

Myymme, asennamme ja huollamme Webaston lisälämmitinratkaisuja, -varaosia ja tarvikkeita Tampereella ja Jämsässä. Webasto on nopea ja kätevä ratkaisu: nouse mukavan lämpimään autoon, jonka ikkunat eivät ole jäässä ja jonka moottori on lämmin; lähde ajamaan ympäristöä, moottoria ja rahakukkaroa säästäen. Eikä Webaston tuuletustoiminto sekään ikävä ominaisuus kesähelteillä ole. Webaston tuotteilla liikkumisen mukavuus nouseekin uudelle luksustasolle.

Tammer Diesel tarjoaa Webaston koko lisävarustetuotelinjaa henkilöautoihin, unohtamatta ammattiautoilijoita, työkoneita, matkailuauton omistajia sekä veneilijöitä. Asiakkaan tarpeiden mukaan pystymme toimittamaan ja asentamaan vesi- sekä ilmalämmittimiä. Tämän lisäksi huollamme sekä korjaamme kaiken ikäiset Webastot.

Miksi asentaa webasto?

  • Hyvä näkyvyys lisää turvallisuutta
  • Lämmin auto jo ennen ajoa
  • Ei jään raaputtamista
  • Ajan säästäminen
  • Tuuletustoiminto kesähelteillä
  • Sopiva lämpö kaikkina vuorokauden aikoina

Webaston asennusten, huoltojen ja korjausten ohella tarjoamme myös kaikki muut huolto- ja korjauspalvelut autollesi.

Webasto – tietoisku

Saksalainen Webasto on perustamisestaan 1901 asti valmistanut liikkumisen mukavuutta lisääviä laitteita erilaisiin kulkuneuvoihin. Jo 30-luvulla se keskittyi autoteollisuuteen ja kehitti ensimmäiset kattoluukut henkilö- ja linja-autoihin. Vuonna 1936 olivat vuorossa lämmityslaitteet, joista tehdas varsinkin Suomessa tunnetaan, sekä viimein 60-luvulla nykyaikaiset ilmastointilaitteet. Tänään konsernilla on 26 tuotantolaitosta ympäri maailmaa ja sen tuotteet tunnetaan kaikkialla.

Webaston tavoitteena on kehittää tuotekehittelyn ja -testauksen kautta sellaisia matkustusmukavuutta lisääviä tuotteita, jotka täyttävät sekä autotehtaiden asettamat laatuvaatimukset että myös kuluttajien odotukset Webaston huipputeknologiatuotteille.

Webasto on vakiinnuttanut asemansa maailman johtavana polttoainekäyttöisten lisälämmittimien valmistajana sekä lisäksi Hollandia-kattoluukut ovat yli 20 autotehtaan ensiasennukseensa hyväksymiä lisävarusteita. Ilmastointilaitteet ovat vähemmän kuluttajien tiedossa oleva Webaston toimiala, joka on kuitenkin ammattiliikenteen puolella jo käsite.

webasto logo

Joustoa maksamiseen

Maksa huollot ja korjaukset joustavasti osamaksulla tai laskulla. Saat 30 päivää korotonta maksuaikaa. Nopeuta asiontia ja tee luottohakemuksen ennakkoon.

Luottohakemukseen

Autohuoltoa helposti, rennosti ja varmasti

Tarjoamme kattavat huolto- ja korjauspalvelut autollesi, aina nopeista öljynvaihdoista vaativiin moottoriremontteihin. Harva homma ei meiltä onnistu!

Lue lisää

autohuolto

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste