EtusivuVaraosatMoottorin osat

Ota meihin yhteyttä

Moottorin osat ja korjauspaketit

Löydämme sinulle varmasti sopivat osat moottoriin kuin moottoriin.

Sylinterikannet, kampi- ja nokka-akselit, männät, sylinteriputket, laakerit, korjauspaketit, tiivisteet, turboahtimet ja dieselosat.

Työkoneet ja teollisuus

Kattava työkone- ja teollisuusmoottorien varaosavalikoimamme sisältää kaikki tarvitsemasi moottorin osat.  Olemme virallinen varaosatoimittaja Cummins-, Kubota-, Perkins– ja Yanmar-moottoreihin. Sen lisäksi toimitamme laadukkaat ja tarvikeosat Volvo Penta-, Volvo CE- ja Scania-moottoreihin. Raskaan puolen tarvikeosissa suurimmat toimittajamme ovat Kolbenschmidt ja SLP. Varastoimme myös vaihtomoottoreita.

Henkilö- ja pakettiautot

Toimitamme tarvitsemasi laadukkaat moottorin varaosat kaikkiin henkilö- ja pakettiautomerkkeihin ja -malleihin. Meiltä löydät myös vaihtomoottorit useimpiin automerkkeihin.

Merkkiedustukset

Olemme virallinen moottorin osien jakelija Cummins-, Kubota,- Yanmar- ja Perkins-moottoreihin. 

cummins logo, moottoriosat
yanmar logo, moottoriosat
perkins logo

Moottoriosat – ohje tiedusteluun

Moottoriosa-tiedustelun voit tehdä sähköpostitse tai puhelimitse. Oikeiden tuotteiden tarjoamisen varmistamiseksi, pyydämme liittämään tiedustelun yhteyteen henkilö- tai pakettiauton rekisteritunnuksen. Työkone- ja teollisuusmoottoreissa pyydämme ilmoittamaan laitteen ja moottorin tyyppikilpien tiedot mahdollisimman tarkasti.

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste