EtusivuVaihtomoottorit ja moottorin korjaus

Ota meihin yhteyttä

Moottorikyselylomake

Vaihtomoottorikysely
Valitse auto tai työkone: *

Ratkaisut moottoriongelmiin – luotettavasti ja joustavasti

Oli tarpeesi sitten yksittäisen moottorin osan kunnostus tai koko moottorin, me tarjoamme sopivan laajuisen ratkaisun ongelmaasi. Tervetuloa moottorien maailmaan!

Moottoripalvelumme jakautuvat kahteen pääryhmään:

  • Työkone- ja teollisuusmoottorit
  • Henkilö- ja pakettiautojen moottorit

Oman tuotantomme vaihtomoottori tai moottorin kunnostus on usein taloudellisin ja luotettavin kokonaisratkaisu moottoriongelmiin pidemmällä aikavälillä.

 

Meillä sykkii moottorisydän

Tammer Dieselin moottoriasiantuntijuus on kehittynyt vuosikymmenien aikana sukupolvilta seuraaville. Kokemus, osaaminen, aito alan kiinnostus sekä laaja kumppani- ja toimittajaverkosto antavat meille valmiuden palvella asiakkaitamme yksilöllisesti, joustavasti ja luotettavasti. Moottorit meillä laitetaan varmasti aina kuntoon. Tästä syystä asiakkaanamme viihtyvät kaikki aina yksityisistä suuryrityksiin asti.

Moottorikoneistus

Tarkkaa ja viimeisteltyä jälkeä moottorin osille usean moottorikoneistamon voimin. Kunnostamme sylinterikannet, -ryhmät, kiertokanget ja kampiakselit monen kokoisiin moottoreihin.

Lue lisää

Moottorin osat
Laadukkaat moottorin osat moottoriin kuin moottoriin. Sylinterikannet, männät, putket, laakerit, korjauspaketit, nokka-akselit, turbot, dieselosat… Pistetään tuleen mitä tarvitset!
Dieselhuolto
Palvelemme korjaamoita, yrityksiä ja yksityisiä dieselhuoltoon liittyvissä tarpeissa. Pitkä perinne, kokemus ja osaaminen diesellaitteista ja moottoreista yhdistettynä nykypäivän tekniikkaan takaavat luotettavat ja joustavat ratkaisut asiakkaillemme.
Työkalut
Toimitamme ammatti- ja erikoistyökalut teollisuuden, kunnossapidon ja rakennusalan toimijoille. Tuotevalikoimamme on laaja ja valikoitunut tarkasti kymmenien vuosien aikana asiakkaidemme tarpeita kuunnellen.
Autohuolto
Tarjoamme huolto-, korjaamo- ja varustelupalvelut kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin, myös hybrideihin. Valmistajan tehdastakuu säilyy aina meillä huollattaessa ja meiltä onnistuu näppärästi myös sähköisen huoltokirjan täyttäminen!

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste