EtusivuAutohuolto

Autohuoltoa helposti, rennosti ja varmasti

Tarjoamme autohuoltoa Tampereen Nekalassa sekä Jämsässä ja Joensuussa.

Asiakas ja autot ovat meille tärkeintä ja sen huomaat takuulla asioidessasi Tammer Diesel Autohuollossa. Autohuoltomme tarjoaa huolto- ja korjaamopalveluita sekä varaosia kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin, myös hybrideihin. Valmistajan tehdastakuu säilyy aina meillä huollattaessa ja meiltä onnistuu näppärästi myös sähköisen huoltokirjan täyttäminen!

Huoltoajan varaaminen käy vaivattomasti rekisterillä netissä tai ottamalla yhteyttä huoltoomme puhelimella tai sähköpostilla. Sen jälkeen saatte autosi kanssa yksilöllisen kohtelun ja viimeisen päälle hyvän huollon. Avun saat meiltä auto-ongelmiin aina. Tästä huolehtii meidän ylpeä ja asiantunteva tiimi.

Vältä turha ramppaaminen ja hoida kaikki kuntoon kerralla. Huollon lisäksi meiltä onnistuu vaativammatkin työt kokemuksella ja katsastetaankin mielellään autosi muiden töiden yhteydessä. Lisäksi myymälästä löydät kaikki tarpeelliset autotarvikkeet, kemikaalit ja työkalut.

Bensa-autot hoituu yhtälailla, kun dieselitkin!

Palvelemme Tampereella, Joensuussa ja Jämsässä

Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit ja mallit Tampereella, Jämsässä ja Joensuussa. Paikkakuntakohtaisiin kuvauksiin, palvelutarjontaan ja yhteystietoihin pääset valitsemalla autohuollon sijainnin alta.

Helppo huoltovaraus

Varaa aika näppärästi netissä, puhelimella, sähköpostilla tai whatsapilla. Mikä ikinä onkaan helpoin tapa sinulle.

Rento asiointi

Pidetään sinut ajan tasalla huollon etenemisestä ja huolehditaan, että sinun päivä sujuu mutkattomasti ja mukavasti meidän kanssa.

Varma apu

Meillä on laitteet kunnossa ja ennen kaikkea huippu tiimi. Lähes kaikki ongelmat pystytään ratkomaan omin avuin.  Autetaan sinua auton kanssa aina.

Huoltopalvelut

Tarjoamme kattavat huolto- ja korjauspalvelut autollesi, aina nopeista öljynvaihdoista vaativiin moottorin korjauksiin. Noudatamme valmistajan huolto-ohjelmaa ja käytämme työssämme vain laadukkaita valmistajan suosittelemia tai laadultaan vastaavia osia. Vaikka et löytäisi haluamaasi palvelua alta listattuna, kannattaa silti kysyä sitä meiltä. Harva homma ei meiltä onnistu!

webasto, varaosat

Lämmintä kyytiä aina

Unohda tolppapaikat ja jääraapat. Kytke lämmöt päälle puhelimella ja nauti lämpimästä autosta missä vain. Asennamme kokemuksella Webastot autoon kuin autoon. 

Kysy tarjousta

Maksa myöhemmin ­– omaan tahtiisi

Ostaessasi Bosch Car Service-kortilla valitset milloin ja miten haluat maksaa. Saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.


– Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
– 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
– Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
– Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

HAE LUOTTOA TÄSTÄ
Saat luottopäätöksen heti ja saat luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste