Varauspainike
EtusivuAutohuoltoÖljynvaihto

Säännöllinen öljynvaihto pitää moottorisi kunnossa

Asianmukaisesti hoidettava öljynvaihto pidentää autosi käyttöikää. Puhdas moottoriöljy voitelee paremmin ja tekee autoilusta taloudellisempaa. Öljyn vaihtaminen säännöllisesti pienentää polttoaineen kulutusta ja ehkäisee moottorin kulumista. Suosittelemme moottoriöljyn vaihtoa Suomen ilmastossa aina n. 10tkm tai 1 vuoden välein.

Öljynvaihto sisältää moottoriöljyn, öljynsuodattimen, vaihtotyöt, pohjapropun tiivisteen, jäte- ja kierrätysmaksun, huoltoilmaisimen kuittauksen ja huoltokirjan täytön (myös sähköisten huoltokirjojen täyttö). Käytämme valmistajan suosittelemia laadukkaita Mobil-öljyjä. Ilmoitathan varausta tehdessä, jos haluat käyttää muun merkkistä öljyä.

Pitkitetty vaihtoväli saattaa aiheuttaa kalliin moottorivaurion.

Palvelun hinta on jokaiselle autolle yksilöllinen ja siihen vaikuttaa käytetty öljy, öljyn määrä, suodattimen hinta ja vaihtotyö.

Teemme öljynvaihdot Tampereen, Joensuun ja Jämsän toimipisteillämme helposti ja nopeasti. Tarjoamme myös muut huolto- ja korjauspalvelut autollesi.

Joustoa maksamiseen

Maksa huollot ja korjaukset joustavasti osamaksulla tai laskulla. Saat 30 päivää korotonta maksuaikaa. Nopeuta asiontia ja tee luottohakemuksen ennakkoon.

Luottohakemukseen

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste