Pumput kuntoon Tammer Dieselissä

Diesel-pumppujen kunnostukset sekä vaihtopumput nopeasti ja varmasti. Tarjoamme diesellaitteiden asiantuntemusta ja monipuoliset ratkaisut pumppuongelmiin. Dieselhuoltomme palvelee sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaita. Ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme auttaa. 

Toimitamme ruiskutuspumput ja niiden varaosat lähes kaikkiin moottoreihin. Tämän lisäksi kunnostamme mm. rivi-, jakaja-, common rail -pumppuja. Testaamme ja korjaamme myös Bosch CP4 Common rail -pumput. Kattavassa valikoimastamme löytyy myös itse tehdaskunnostetut ja kustannustehokkaat vaihtotuotteet. Vuosikymmenten kokemuksella ja laajan toimittajaverkostomme avulla etsimme asiakkaamme tarpeisiin parhaan vaihtoehdon.

Dieselkorjaamomme sijaitsee Asentajankadulla Tampereella.

Pumput testataan virallisissa testipenkeissä

Pumppujen testaukseen käytämme alan uusinta tekniikkaa ja dieselasiantuntemusta. Käytössämme ovat mm. seuraavat testilaitteet:

  • Bosch EPS 708 – Common rail -suuttimien ja pumppujen testipenkki
  • Bosch EPS 815 – pumppujen ja pumppusuuttimien testipenkki
  • Hartridge AVM 2-PC – suuttimien ja pumppujen testipenkki

Vaihtopumput

Kunnostamme yleisimpiä pumppumalleja heti toimitettavaksi. Varastoimme myös ensiasennusvalmistajien kunnostamia vaihtopumppuja. Vastikepumppu tulee palauttaa sovitusti vaihtopumpun paketissa muovipusseineen.

Edustamamme merkit

Saat meiltä pumput joka lähtöön näiltä merkeiltä. Olemme valtuutettu huolto Bosch-, Stanadyne- ja VDO-laitteille. Toimitamme myös muiden merkkien diesellaitteita ja varaosia.

bosch diesel center logo dieselhuolto
stanadyne logo, dieselhuolto
vdo logo

Pumppujen kunnostuksen toimitusohje

Dieselkorjaamomme huoltaa ja kunnostaa pääsääntöisesti irtokomponentteja.
Diesel-pumput toimitetaan testaukseen mahdollisimman hyvin pakattuna ja suojattuna tiiviissä muovipussissa. Varmista ettei pakattu ruiskutuspumppu vuoda polttonestettä. Pumppujen mukana toimitetaan tarvittavat tiedot: yhteystiedot, koneen ja moottorin tiedot, käyttötuntimäärä/kilometrit ja vian kuvaus. Näiden tietojen avulla pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Toimitusosoite: Tammer Diesel Oy, Asentajankatu 5, 33840 Tampere

Tarkastus

Ruiskutuspumput puhdistetaan ja elektronisesti ohjatuista pumpuista luetaan vikakoodit. Tämän jälkeen pumppu puretaan ja komponentit puhdistetaan ultraäänimenetelmällä. Puhdistuksen jälkeen komponentit tarkistetaan ja sen perusteella määritetään varaosatarve. Kustannusarvio määräytyy tämän pohjalta.

Kunnostus

Pumpun kokoonpano suoritetaan aina laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Testaus

Kunnostettu pumppu säädetään ja tarvittaessa ohjelmoidaan testipenkissä valmistajan ohjearvoihin. Arvot dokumentoidaan testiraportille. Kunnostettu tuote suojataan asianmukaisesti toimitusta varten.

Bosch Quality Scan -ohjeman mukaisesti kunnostetut dieselpumput dokumentoidaan suoraan Bosch-järjestelmään. Järjestelmästä on nähtävissä pumpulle tehdyt korjaustyöt ja käytetyt varaosat.

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste