Suuttimet testaukseen, huoltoon ja korjaukseen

Meiltä suuttimien testausta, huoltoa ja korjausta tarpeidesi mukaan moneen lähtöön. Teemme myös suuttimien vaihtoja kilpailukykyiseen hintaan. 

Toimitamme suuttimet useimpiin dieselmoottoreihin. Valikoimastamme löytyvät myös laadukkaat itse tehdaskunnostetut ja kustannustehokkaat vaihtotuotteet. Vuosikymmenten kokemuksella ja laajan toimittajaverkostomme avulla löydämme asiakkaamme tarpeisiin parhaan vaihtoehdon.

Suuttimet testataan, huolletaan ja korjataan Tampereen Asentajankadun dieselkorjaamossamme. Tarvittaessa myös suuttimien vaihto käy meiltä ripeästi ja kilpailukykyisellä hinnalla.

Huolto ja korjaus tehdään pelkästään tähän tarkoitetussa puhdastilassa, joka on toteutettu Boschin laatuvaatimusten mukaisesti. Tila auditoidaan säännöllisesti.

Suuttimien testaukseen käytämme alan uusinta tekniikkaa. Käytössämme ovat seuraavat testilaitteet:

  • Bosch EPS 708 – Common rail -suuttimien ja pumppujen testipenkki
  • Bosch EPS 815 – yksikköpumppusuuttimien testipenkki
  • Bosch EPS 200 – Common rail -suuttimien testipenkki
  • Bosch EPS 100 – mekaanisten suuttimien testipenkki

Vaihtosuuttimet

Kunnostamme yleisimpiä suutinmalleja heti toimitettavaksi. Kauttamme saat myös ensiasennusvalmistajien kunnostamia vaihtosuuttimia. Vastikesuutin tulee palauttaa sovitusti vaihtosuuttimen paketissa muovipusseineen.

Henkilö- ja pakettiautoissa vaihtolaite on monesti nopeampi ja hinnaltaan edullisempi vaihtoehto kunnostukseen verrattuna polttoainelaiteongelmissa. Autohuoltomme palvelee kolmella paikkakunnalla. Ja kuten mainittua, hoidamme suuttimien vaihdot aina vankalla ammattitaidolla.

Edustamamme merkit

Suuttimien testaus, varaosat sekä uudet ja vaihtosuuttimet.

bosch diesel center logo dieselhuolto
stanadyne logo, dieselhuolto
vdo logo

Dieselsuuttimet testaukseen, huoltoon tai korjaukseen

Dieselsuuttimet toimitetaan testaukseen mahdollisimman hyvin suojattuna tiiviissä muovipussissa. Niiden mukana toimitetaan tarvittavat tiedot: yhteystiedot, koneen ja moottorin tiedot, käyttötuntimäärä/kilometrit ja vian kuvaus. Kyseisten tietojen avulla pääsemme parhaaseen lopputulokseen.

Henkilö- ja pakettiautoissa kiinni olevat kunnostettavaksi tulevat suuttimet ja pumput irrotetaan muissa toimipisteissämme, joista ne toimitetaan Asentajankadulle testattavaksi ja kunnostettavaksi.

Raskaan kaluston suuttimet ja pumput toimitetaan irrotettuina Asentajankadulle. Tarvittaessa huoltomiehemme avustaa komponenttien irrotuksessa.

Toimitusosoite: Tammer Diesel Oy, Asentajankatu 5, 33840 Tampere

Testaus

Dieselsuutimien testaus mahdollistaa taloudellisen vianhaun ja ennaltaehkäisee suurempien lisävahinkojen syntymistä tulevaisuudessa.

Suuttimille suoritettavat alkutoimenpiteet riippuvat aina suuttimen tyypistä. Esimerkiksi testattavat common rail ja piezo-suuttimet puhdistetaan ultraäänimenetelmällä ennen testausta. Tällä toimenpiteellä varmistetaan oikeat testitulokset. Puhdistuksen jälkeen dieselasentaja suorittaa testauksen tähän tarkoitetulla laitteella. Jokaisen suuttimen testitulokset raportoidaan. Raportin perusteella pystytään päättelemään onko suutin kunnossa, korjattavissa ja onko korjaaminen taloudellisesti järkevää. Jos ei, on parempi vaihtaa uusi suutin tilalle.

Dieselsuuttimien huolto ja korjaus

Testattu kunnostuskelpoinen suutin puretaan ja siihen vaihdetaan tarvittavat varaosat. Peruskunnostuksessa suuttimeen vaihdetaan normaalisti pohjamutteri, reikäsuutin, venttiili, venttiilin tiivistysrengas, venttiilikuula, kuulajohde, kiinnitysmutteri ja O-renkaat/rengas. Tarvittaessa voimme vaihtaa myös sähköisiä komponentteja, kuten solenoidin. Lopuksi korjattu suutin testataan ja testitulokset dokumentoidaan. Suuttimen testauksen ja korjauksen jälkeen suutin suojataan.

Bosch Quality Scan -ohjelman mukaisesti kunnostetut komponentit dokumentoidaan suoraan Bosch-järjestelmään. Järjestelmästä on nähtävissä suuttimelle tehdyt korjaustyöt ja käytetyt varaosat.

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste