Varauspainike
EtusivuAutohuoltoIlmastointihuolto

Ilmastointihuolto Tampereella, Jämsässä ja Joensussa

Huolehtimalla ilmastoinnista ilmastointihuollon avulla säännöllisesti saat nauttia autoilusta enemmän mukavan viileän ja kuivan auton sisätilan ansiosta. Se pitää myös kuljettajan vireystilan parempana ja näin autoilun turvallisempana.

Auton ilmastointihuolto kannattaa varata heti, kun auton sisään tuleva ilma ei ole enää kylmää vaan haaleaa. Tämä johtuu yleensä kylmäaineen liian vähäisestä määrästä. Kylmäaineen mukana kiertävä kompressoriöljy ei tällöin enää voitele ilmastoinnin kompressoria tarvittavalla tavalla ja saattaa aiheuttaa kompressorivaurion. Liian vähäinen määrä kylmäainetta kasvattaa myös polttoaineen kulutusta. Myös ilmastoinnista tuleva paha haju tai lattiamaton kosteus ovat merkkejä ilmastoinnin huollon tarpeesta.

Kylmäainetta olisi hyvä lisätä ilmastointilaitteeseen säännöllisesti noin kahden vuoden välein. Suosittelemme myös ilmastointihuollon yhteydessä raitisilmasuodattimen vaihtoa.

Ilmastointia tulisi käyttää kuukausittain myös talvella. Ei kuitenkaan kovilla pakkasilla.

Ilmastointihuoltoja teemme Tampereen, Jämsän ja Joensuun toimipisteillämme. Tarjoamme myös muut huolto- ja korjauspalvelut autollesi.

Joustoa maksamiseen

Maksa huollot ja korjaukset joustavasti osamaksulla tai laskulla. Saat 30 päivää korotonta maksuaikaa. Nopeuta asiontia ja tee luottohakemuksen ennakkoon.

Luottohakemukseen

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste