EtusivuYritysAvoimet työpaikat

AJONEUVONASENTAJIA (1-2 kpl), Tampere

Tammer Diesel Oy on erikoistunut moottoreiden ja autojen huoltotoimintaan, työkalujen ja varaosien maahantuontiin sekä tukku-ja vähittäiskauppaan. Tammer Diesel toimii kolmella paikkakunnalla työllistäen noin 65 henkilöä ja liikevaihto on noin 10 M€.

Haemme kahta-kolmea ajoneuvoasentajaa kasvavaan Nekalan toimipisteeseen. Voit olla joko rautainen ammattilainen tai alasta kiinnostunut aloitteleva asentaja. Tärkeintä tehtävään on oikea asenne tehdä ja kehittyä. Puuttuvat tiedot ja taidot tehtävään saat meidän osaavalta henkilökunnaltamme. Hakijan eduksi luetaan Webasto-osaaminen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä dynaamisessa tiimissämme toiveidesi ja osaamisesi mukaan.

Arvostamme:

  • halua puhaltaa yhteen hiileen
  • halua oppia uutta
  • omatoimista ja huolellista otetta omaan työhön

Valinnassa ratkaisee kuitenkin oppimishalu ja motivaatio kehittyä loistavaksi ajoneuvoasentajaksi.

Työskentele kanssamme kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Meillä pääset tekemään töitä yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa. Meillä vallitseva yhdessä tekemisen meininki saa työpäivät sujumaan reippaasti ja hymyssä suin.

Palkkaus autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukaan. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti.

Lisätiedot antaa Kimmo Pohjoismäki 044 776 9887. 

Hakemus ansioluetteloineen sähköpostilla: kimmo.pohjoismaki@tammerdiesel.fi

 

Moottoriasentaja, Tampere

Tammer Diesel Oy on erikoistunut moottoreiden ja autojen huoltotoimintaan, varaosien maahantuontiin sekä tukku- ja vähittäiskauppaan. Tammer Diesel toimii kolmella paikkakunnalla työllistäen noin 60 henkilöä ja liikevaihto on noin 9 M€.

Haemme 1 asentajaa moottorikokoonpanoon, juuri valmistuneisiin toimitiloihin Nekalaan Tampereelle. Työtehtäviisi kuuluu kunnostettavien moottorien kokoonpano ja moottoriosien koneistus. Soveltuva koulutus tehtävään on esimerkiksi ajoneuvoasentajalla tai koneistajalla. Tärkeintä tehtävään on oikea asenne.  Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät, hyvät työterveyspalvelut, säännöllisen päivätyön, sekä vakavaraisen yrityksen tuen. Yrityksessämme on mahdollisuus kehittyä monipuoliseksi moottoriasentajaksi osaamisesi mukaan.

Lisätiedot antaa Kimmo Pohjoismäki 044 776 9887.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla: kimmo.pohjoismaki@tammerdiesel.fi

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 

Ajoneuvoasentaja, Joensuu

Tammer Diesel Oy on erikoistunut moottoreiden ja autojen huoltotoimintaan sekä työkalujen ja varaosien maahantuontiin sekä tukku-ja vähittäiskauppaan. Tammer Diesel toimii kolmella paikkakunnalla työllistäen noin 65 henkilöä ja liikevaihto on noin 10 M€.

Haemme ajoneuvoasentajaa Joensuun toimipisteeseemme Joensuun Moottorikoneistamoon. Sinun tulee olla rautainen ammattilainen, oikea työjuhta, jolta onnistuu itsenäisesti jakopäät, moottorien purku ja kasaustyöt sekä muut vaativat asennustyöt. Tärkeintä tehtävään on oikea asenne. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä entistä paremmaksi tehokkaassa tiimissämme toiveidesi ja osaamisesi mukaan.

Lisätiedot antaa Tommi Hyvärinen 044 776 9876.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla: tommi.hyvarinen@tammerdiesel.fi

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 

Moottoriasentaja, Tampere

Tammer Diesel Oy on erikoistunut moottoreiden ja autojen huoltotoimintaan, varaosien maahantuontiin sekä tukku-ja vähittäiskauppaan. Tammer Diesel toimii kolmella paikkakunnalla työllistäen noin 60 henkilöä ja liikevaihto on noin 9 M€.

Haemme 1-2 asentajaa moottorikokoonpanoon mukavaan ja asiantuntevaan tiimiimme Tampereen Lakalaivaan. Työtehtäviisi kuuluu kunnostettavien moottorien kokoonpano ja osien kunnostus (pois lukien koneistus). Sinulla tulee olla sujuva suomen kielen taito ja valmius tehdä satunnaisesti matkatöitä, lisäksi työssä tarvitaan kohtuullista englannin kielentaitoa. Työkokemus alalta katsotaan eduksi ja soveltuva koulutus tehtävään on esimerkiksi raskaankaluston tai maansiirtokoneen asentajalla. Tärkeintä tehtävään on oikea asenne. Tarjoamme sinulle vaihtelevat työtehtävät, hyvät työterveyspalvelut, säännöllisen päivätyön sekä vakavaraisen yrityksen tuen. Yrityksessämme on mahdollisuus kehittyä monipuoliseksi moottoriasentajaksi osaamisesi mukaan.

Lisätietoja antaa Jari Sinersalo 040 774 1800 pe 5.11. klo 14-15 tai ke 10.11. klo 14-15 tai sähköpostilla jari.sinersalo@tammerdiesel.fi

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla: jari.sinersalo@tammerdiesel.fi

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Avoin hakemus

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita rautaisista ammattilaisista tai alasta kiinnostuneista aloittelevista lahjakkuuksista. Tärkeintä meillä tekemisessä on oikea asenne tehdä ja kehittyä. Meillä vallitseva yhdessä tekemisen meininki ja rennot työkaverit saa työpäivät sujumaan reippaasti ja hymyssä suin.

Avoimet hakemukset ja ansioluetteloineen tulee lähettää osoitteeseen: info@tammerdiesel.fi

Kerrothan hakemuksessasi mikä tehtävä sinua meillä kiinnostaa.

OTA
MEIHIN
YHTEYTTÄ

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste