EtusivuYritysAvoimet työpaikat

Kattavat henkilöstöedut ja mahtavat työkaverit!

Tammer Diesel Oy tarjoaa kattavat henkilökuntaedut! Käytössämme on lounas-, liikunta- ja kulttuuri-, sekä hierontaetu. Lisäksi turvaamme henkilöstömme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella!

Tammer Diesel Oy:n eNPS on 20, toimialamme keskiarvo on 19, eli meillä viihdytään paremmin toimialan keskiarvoon verrattuna!

AJONEUVONASENTAJIA (3-4 kpl), Tampere

Tammer Diesel Oy on erikoistunut moottoreiden ja autojen huoltotoimintaan ja varaosien maahantuontiin sekä tukku- ja vähittäiskauppaan. Tammer Diesel toimii kolmella paikkakunnalla työllistäen noin 60 henkilöä ja liikevaihto on noin 9 M€.

Haemme 3-4 ajoneuvoasentajaa/koneistajaa kasvavaan Nekalan toimipisteeseen Tampereelle. Sinun tulee olla ammattilainen, jolta onnistuu itsenäisesti jakopäät, moottorien vaihdot sekä muut vaativat asennustyöt. Tärkeintä tehtävään on oikea asenne. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä entistä paremmaksi dynaamisessa tiimissämme toiveidesi ja osaamisesi mukaan.

Nekalan uuteen toimitilaamme voit tutustua osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=0wfapUzV0tY

Tammer Diesel Oy tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkan, laajat työsuhde-edut sekä kattavat työterveyspalvelut! Onko sinusta meidän kasvavan toiminnan tiimikaveriksi? Jos vastasit kyllä, niin lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla: kimmo.pohjoismaki@tammerdiesel.fi

Lisätiedot antaa Kimmo Pohjoismäki 044 776 9887

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 

AJONEUVONASENTAJIA/ASENTAVIA KONEISTAJIA (1-2kpl), Joensuu

Joensuun Moottorikoneistamo on erikoistunut moottoreiden ja autojen huoltotoimintaan. Olemme osa Tammer Diesel Oy:tä, joka työllistää noin 60 henkilöä ja liikevaihto on noin 9M€.

Muutimme syyskuussa uusiin tiloihin!

Haemme ammattitaitoisia autonasentajia/asentavia koneistajia 1-2kpl vahvistamaan Joensuun tiimiämme.

Oletko rautainen ammattilainen, jolta onnistuu itsenäisesti jakopäät, moottorien purku ja kasaustyöt sekä muut vaativat asennustyöt?

Tarjoamme uudet, nykyaikaiset työtilat sekä hyvät työsuhde-edut.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Tommi Hyvärinen.

tommi.hyvarinen@tammerdiesel.fi

p.0505608006

 

Avoin hakemus

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita rautaisista ammattilaisista tai alasta kiinnostuneista aloittelevista lahjakkuuksista. Tärkeintä meillä tekemisessä on oikea asenne tehdä ja kehittyä. Meillä vallitseva yhdessä tekemisen meininki ja rennot työkaverit saa työpäivät sujumaan reippaasti ja hymyssä suin.

Avoimet hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää osoitteeseen: info@tammerdiesel.fi

Kerrothan hakemuksessasi mikä tehtävä sinua meillä kiinnostaa.

OTA
MEIHIN
YHTEYTTÄ

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste