EtusivuYritysAvoimet työpaikat

AJONEUVONASENTAJIA (2-3 kpl), Tampere

Tammer Diesel Oy on erikoistunut moottoreiden ja autojen huoltotoimintaan ja varaosien maahantuontiin sekä tukku-ja vähittäiskauppaan. Tammer Diesel toimii kolmella paikkakunnalla työllistäen noin 60 henkilöä ja liikevaihto on noin 9 M€.

Haemme 2-3 ajoneuvoasentajaa kasvavaan Nekalan toimipisteeseen Tampereelle. Sinun tulee olla rautainen ammattilainen, jolta onnistuu itsenäisesti jakopäät, moottorien vaihdot sekä muut vaativat asennustyöt. Tärkeintä tehtävään on oikea asenne. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä entistä paremmaksi dynaamisessa tiimissämme toiveidesi ja osaamisesi mukaan.

Nekalan uuteen toimitilaamme voit tutustua osoittessa: https://www.youtube.com/watch?v=0wfapUzV0tY

Lisätiedot antaa Kimmo Pohjoismäki 044 776 9887.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla: kimmo.pohjoismaki@tammerdiesel.fi

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 

Ajoneuvo- /moottoriasentaja, Joensuu

Tammer Diesel Oy on erikoistunut moottoreiden ja autojen huoltotoimintaan, varaosien maahantuontiin sekä tukku-ja vähittäiskauppaan. Tammer Diesel toimii kolmella paikkakunnalla työllistäen noin 60 henkilöä ja liikevaihto on noin 9 M€.

Haemme moottorimiestä tai -naista Joensuun toimipisteeseemme Joensuun Moottorikoneistamoon. Sinun tulee olla rautainen ammattilainen, jolta onnistuu itsenäisesti jakopäät, moottorien vaihdot, moottorien purku ja kasaustyöt sekä muut vaativat asennustyöt. Tärkeintä tehtävään on oikea asenne. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä entistä paremmaksi tehokkaassa tiimissämme toiveidesi ja osaamisesi mukaan. Syyskuussa siirrymme uusiin, nykyaikaisiin tiloihin Raatekankaalle.

Lisätiedot antaa Tommi Hyvärinen 044 776 9876.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla: tommi.hyvarinen@tammerdiesel.fi

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 

Avoin hakemus

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita rautaisista ammattilaisista tai alasta kiinnostuneista aloittelevista lahjakkuuksista. Tärkeintä meillä tekemisessä on oikea asenne tehdä ja kehittyä. Meillä vallitseva yhdessä tekemisen meininki ja rennot työkaverit saa työpäivät sujumaan reippaasti ja hymyssä suin.

Avoimet hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää osoitteeseen: info@tammerdiesel.fi

Kerrothan hakemuksessasi mikä tehtävä sinua meillä kiinnostaa.

OTA
MEIHIN
YHTEYTTÄ

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste