EtusivuYritysAvoimet työpaikat

TOIMITUSJOHTAJA, Tampere

Tammer Diesel Oy on Tampereella vuonna 1954 perustettu perheyritys, joka toimii kolmella paikkakunnalla: Tampere, Jämsä ja Joensuu. Erikoisosaamisemme on moottoreissa ja autohuollossa. Palvelemme asiakkaita moottoreiden ja ajoneuvojen korjaus- ja huoltotarpeisiin liittyen kaikilla kolmella paikkakunnalla. Moottoripalvelumme keskittyvät työkone- ja teollisuusmoottoreihin sekä henkilö- ja pakettiautojen moottoreihin. Moottorin peruskorjausten lisäksi koneistamme moottorin osia ja huollamme polttoainejärjestelmiä. Teemme myös sekä staattista että dynaamista tasapainotusta ja toimitamme varaosia ja työkaluja ammattilaisten tarpeisiin. Asiakaskuntamme koostuu aina yksittäisistä kuluttajista suuryrityksiin asti. Työllistämme n. 70 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 10 M€.

Toimitusjohtajan rekrytoinnin taustaa:

Tammer Diesel Oy on taloudellisesti vakaassa asemassa, mutta kaipaa tässä vaiheessa sopivassa määrin uutta näkemystä liiketoiminnan kannattavaan kasvuun sekä osaava henkilöstöjohtamista. Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä muihin tehtäviin, etsimme nyt uutta henkilöä johtamaan ja kehittämään yritystä. Etsimme toimitusjohtajaa, joka uskaltaa tehdä päätöksiä, tuoda liiketoimintaan uusia ideoita, osaa kuunnella työntekijöitä ja luo hyvää tekemisen meininkiä ympärilleen.

Lisätietoa työpaikasta sekä polku hakuun:  https://ats.talentadore.com/apply/tammer-diesel-oy-toimitusjohtaja/8RbEx7

 

AJONEUVONASENTAJIA (3-4 kpl), Tampere

Haemme 3-4 ajoneuvoasentajaa/koneistajaa kasvavaan Nekalan toimipisteeseen Tampereelle. Sinun tulee olla ammattilainen, jolta onnistuu itsenäisesti jakopäät, moottorien vaihdot sekä muut vaativat asennustyöt. Tärkeintä tehtävään on oikea asenne. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä entistä paremmaksi dynaamisessa tiimissämme toiveidesi ja osaamisesi mukaan.

Nekalan uuteen toimitilaamme voit tutustua osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=0wfapUzV0tY

Tammer Diesel Oy tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkan, laajat työsuhde-edut sekä kattavat työterveyspalvelut! Onko sinusta meidän kasvavan toiminnan tiimikaveriksi? Jos vastasit kyllä, niin lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla: kimmo.pohjoismaki@tammerdiesel.fi

Lisätiedot antaa Kimmo Pohjoismäki 044 776 9887

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

 

AJONEUVONASENTAJIA/ASENTAVIA KONEISTAJIA (1-2kpl), Joensuu

Joensuun Moottorikoneistamo on erikoistunut moottoreiden ja autojen huoltotoimintaan. Olemme osa Tammer Diesel Oy:tä, joka työllistää noin 60 henkilöä ja liikevaihto on noin 9M€.

Muutimme syyskuussa uusiin tiloihin!

Haemme ammattitaitoisia autonasentajia/asentavia koneistajia 1-2kpl vahvistamaan Joensuun tiimiämme.

Oletko rautainen ammattilainen, jolta onnistuu itsenäisesti jakopäät, moottorien purku ja kasaustyöt sekä muut vaativat asennustyöt?

Tarjoamme uudet, nykyaikaiset työtilat sekä hyvät työsuhde-edut.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Tommi Hyvärinen.

tommi.hyvarinen@tammerdiesel.fi

p.0505608006

 

Avoin hakemus

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita rautaisista ammattilaisista tai alasta kiinnostuneista aloittelevista lahjakkuuksista. Tärkeintä meillä tekemisessä on oikea asenne tehdä ja kehittyä. Meillä vallitseva yhdessä tekemisen meininki ja rennot työkaverit saa työpäivät sujumaan reippaasti ja hymyssä suin.

Avoimet hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää osoitteeseen: info@tammerdiesel.fi

Kerrothan hakemuksessasi mikä tehtävä sinua meillä kiinnostaa.

TAMMER DIESEL PÄHKINÄKUORESSA

Tammer Diesel Oy on erikoistunut moottoreiden ja autojen huoltotoimintaan ja varaosien maahantuontiin sekä tukku- ja vähittäiskauppaan. Tammer Diesel toimii kolmella paikkakunnalla työllistäen noin 60 henkilöä ja liikevaihto on noin 9 M€. Autohuoltomme ovat osa Bosch Car Service ketjua.

Tavoitteenamme on alan paras asiakaskokemus. Tämän tavoitteen saavuttamisessa onnistumme vain toimimalla kaikki yhdessä asiakkaan puolesta. Yhdessä toimiminen on meille kaikista tärkeintä. Rekrytoimme nyt uusia huoltoneuvojia toimimaan huollon asiakasrajapinnassa.

 

Kattavat henkilöstöedut ja mahtavat työkaverit!

Tammer Diesel Oy tarjoaa kattavat henkilökuntaedut! Käytössämme on lounas-, liikunta- ja kulttuuri-, sekä hierontaetu. Lisäksi turvaamme henkilöstömme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella!

Tammer Diesel Oy:n eNPS on 20, toimialamme keskiarvo on 19, eli meillä viihdytään paremmin toimialan keskiarvoon verrattuna!

OTA
MEIHIN
YHTEYTTÄ

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste