Kiertokanget kuntoon

Kaikki kiertokankien kunnostustyöt aina oikaisemisesta helan vaihtoon ja pesäkkeiden koneistamiseen.

Työvaiheet

Kiertokanget tarkastetaan ja mitataan eheyden ja suoruuden varmistamiseksi. Kiertokanget oikaistaan tarvittaessa. Tarkastuksen jälkeen vaihdetaan tarvittaessa laakerihela ja pesäkkeet koneistetaan valmistajan antamiin mittoihin. Käytämme pesäkkeiden koneistukseen erikseen kiertokankien koneistamiseen kehitettyjä työstökoneita. Menetelmiemme ansiosta kiertokangista tulee mittatarkkoja kiertokankisarjoja.

Katso kuinka koneistamme kampiakselit ja kiertokanget

Työstetään kampiakseleita ja kiertokankia vankalla kokemuksella ja tarkalla otteella.

Kiertokankien toimitusohje

Kiertokankien toimituksen yhteyteen olisi hyvä laittaa mukaan myös männän tappi. Samalla pyydämme toimittamaan myös ajoneuvon rekisteritunnuksen tai työkoneen ja moottorin tyyppikilven tiedot sekä omat yhteystietonne. Työn kannalta oleellista on, että työnjohdollamme on käytettävissä mahdollisimman tarkat perustiedot työkohteesta. Sovi kiertokangille tehtävistä erikoistöistä aina erikseen työnjohdon kanssa. Kiertokanki tulee pakata ja suojata mahdollisimman huolellisesti.

moottoriosat, dieselosat, sylinterikansi, kampiakseli, sylinteriryhmä, kiertokanki

Uudet moottoriosat

Laadukkaat moottoriosat moottoriin kuin moottoriin. Sylinterikannet, männät, putket, laakerit, korjauspaketit, nokka-akselit, turbot, dieselosat… Pistetään tuleen mitä tarvitset! 

Tutustu valikoimaamme

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste