Kampiakselit kuntoon

Akselien hionnat, kiillotukset ja särötarkastukset varmalla otteella ja vuosikymmenien kokemuksella.

Tarkistamme kampiakselit säröjen varalta ennen koneistusta. Särötarkastuksella varmistutaan akselin kunnosta/kunnostuskelpoisuudesta. Säröllinen kampiakseli voi katketa ja aiheuttaa suuremman moottorivaurion.

Puhdistuksen ja särötarkastuksen jälkeen tarkastetaan akselin suoruus ja kaulojen mitat. Tarvittaessa akseli oikaistaan. Mikäli akselissa on laakerivaurio, sen syy on hyvä selvittää. Samassa yhteydessä on tarpeellista tarkastaa myös sylinteriryhmän runkolinja sekä kiertokankien kunto, jottei vaurio toistu. Kampiakseli hiotaan valmistajan antamiin mittoihin.

Kampiakselin koneistustyöt

  • Särötarkastus
  • Öljykanavien puhdistus
  • Suoruuden tarkastus
  • Kaulojen hionta
  • Kiillotus

Katso kuinka me koneistetaan kampiakselit ja kiertokanget

Työstetään kampiakseleita ja kiertokankia vankalla kokemuksella ja tarkalla otteella.

Toimitusohje

Toimittaessanne kampiakselin tarkastettavaksi tai korjattavaksi, pyydämme toimittamaan myös ajoneuvon rekisteritunnuksen tai työkoneen ja moottorin tyyppikilven tiedot sekä omat yhteystietonne. Työn kannalta oleellista on, että työnjohdollamme on käytettävissä mahdollisimman tarkat perustiedot työkohteesta. Sovi akselille tehtävistä erikoistöistä aina erikseen työnjohdon kanssa. Puhdas kampiakseli nopeuttaa työn aloittamista. Akseli tulee pakata ja suojata mahdollisimman huolellisesti. Älä kuitenkaan teippaa laakerikauloja ilmastointiteipillä.

moottoriosat, dieselosat, sylinterikansi, kampiakseli, sylinteriryhmä, kiertokanki

Uudet moottoriosat

Laadukkaat moottoriosat moottoriin kuin moottoriin. Sylinterikannet, männät, putket, laakerit, korjauspaketit, nokka-akselit, turbot, dieselosat… Pistetään tuleen mitä tarvitset! 

Tutustu valikoimaamme

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste