EtusivuTyökalut

Ota meihin yhteyttä

Kontakti – työkalut

Vahvaa vääntöä ammattilaisten työkaluilla

Tehokkaampaa tekemistä, laadukkaampaa jälkeä ja taloudellista hyötyä.

Ammattimies ei ole ammattimies ilman ammattilaisen työkaluja. Investointi kunnollisiin työkaluihin maksaa itsensä takaisin nopeasti. Työn teho ja mukavuus kasvaa ja työn jälki on parempaa hyvillä työkaluilla. Kestävä työkalu on usein edullisempi ratkaisu pidemmällä aikavälillä. Lisäksi tarjoamalla laadukkaat työkalut työntekijöillesi kunnioitat, motivoit ja sitoutat heitä varmasti.

Toimitamme ammatti- ja erikoistyökalut teollisuuden, kunnossapidon ja rakennusalan toimijoille. Tuotevalikoimamme on laaja ja valikoitunut tarkasti kymmenien vuosien aikana asiakkaidemme tarpeita kuunnellen. Löydät myös kattavan valikoiman työkaluja suoraan hyllystämme. Myymälämme sijaitsee Tampereen Lakalaivassa, Asentajankatu 5:ssä.

Kutsu edustajamme esittelykäynnille, niin löydetään yhdessä yritystänne parhaiten palveleva ratkaisu/palvelumalli työkalujen osalta.

Momenttiavaimen kalibrointi

Kalibrointipalvelumme pitää yrityksesi momenttiavaimet tarkassa iskussa. Ota yhteyttä ja varaa aika kalibrointiin!

Lue lisää

Edustamamme merkit

Tuotevalikoimamme on laaja ja valikoitunut tarkasti tuotteiden laadun ja asiakkaidemme erikoistarpeiden mukaan. Mitä ikinä työkaluja tarvitsetkaan, Tammer Diesel Työkalut toimittaa!

Työkalumyymälä

Tampereen Lakalaivassa sijaitsevasta myymälästämmä löydät kattavan työkaluvalikoiman, joka tyydyttää vaativankin ammattilaisen tarpeita. Tervetuloa tutustumaan Asentajankatu 5:een!   

© Tammer Diesel 2020 • EvästeetTietosuojaseloste